Mesec marec v skupini Mavrični bobenček je bil resnično čaroben. Z vsakim nastopom in vsako melodijo smo pričarali iskrice v očeh naših gledalcev. Na otvoritvi Gregorjevega sejma KZ Trebnje na Hipodromu v Šentjerneju smo se z veseljem predstavili in razveselili občinstvo s svojimi glasbenimi točkami.

Nato smo se s posebno predstavo, posvečeno materinskemu dnevu, zazrli v srca naših staršev. Glasbena dramatizacija zgodbe PIKA PIKAPOLONICA je bila čustveno nabita z izrazi hvaležnosti do naših najdražjih. Ob tej priložnosti smo se zavedali, kako pomembna je vloga staršev v naših življenjih in kako močno jih cenimo.

Ponosno smo sodelovali tudi na otvoritvi otroške likovne razstave vrtca Čebelica v KCPT, kjer smo z glasbenimi vložki dodali piko na i ustvarjalnemu vzdušju.

Naša radovednost nas je nato vodila v gledališče, kjer smo uživali v predstavi RUMENO ČUDO, ki so jo s plesom ustvarili otroci iz skupine Regratove lučke. Ta pravljična izkušnja nas je popeljala v svet domišljije, kjer so se naši sanjski liki prepletali z resničnostjo.

Vendar pa se nismo mogli upreti čaru pomladi in sončnih dni, ki so nas vabili na prosto. Pod soncem smo se preizkušali v različnih športnih aktivnostih, raziskovali okolico ter se zabavali na igriščih in sejmiščih. Ta čas je bil poln smeha, radovednosti in nepozabnih trenutkov, ki bodo ostali vtisnjeni v naše spomine za vedno.