Spoštovani starši.

Še vedno čakamo na podrobnejše informacije s strani Vlade in pristojnih ministrstev, vendar vse kaže, da obstoječi ukrepi ostanejo v veljavi; vrtci ostajajo še naprej zaprti oziroma delujejo v minimalnem obsegu.

V vrtcu Čebelica Šentjernej bomo organizirali nujno dežurstvo za otroke, katerih starši ste dolžni opravljati delo pri delodajalcu, za kar pa boste potrebovali potrdilo vašega delodajalca. Potrdili obeh staršev in IZJAVO prinesite v ponedeljek zjutraj, ko pripeljete otroka v vrtec, in jih oddajte  strokovnim delavcem v oddelku. Prosim, če čimprej sporočite svojim vzgojiteljicam po e-pošti, ali v naslednjem tednu potrebujete nujno varstvo za svojega otroka.
Staršem, katerih otroci so že zadnji teden oktobra obiskovali dežurno varstvo, ni potrebno ponovno pridobivati potrdila delodajalcev. Otroka pa vseeno prijavite vzgojiteljici za bivanje v nujnem dežurstvu, in ob prijavi pripišite, da so potrdila in izjava že v vrtcu.

V času minimalnega delovanja vrtca je odprt le vhod A enote Čebelica 1.

Dežurno varstvo bomo organizirali vse do spremembe ukrepov, ki jih bo sprejela Vlada RS; o spremembah pri delovanju vrtca, pa vas bomo obveščali.

Želimo vam vse dobro in ostanite zdravi.

Ana Srpčič, ravnateljica vrtca